Projects > Single Family EGEA

Noted for transparent distribution of traffic areas and interrelation between the different spaces of the house as a private garden into the house. Access, delimited by a shelf gives way to a generous in highlighting the beams and pillars seen, aim to provide slightly industrial. the stairs, sculptural character gives rise to a special relationship of the living room with the kitchen. These spaces are separated by a crystal which is coupled through the free stepladder wood. The marble terrace jutting into the house like a great bench, but once inside is remarkably multifunctional, in the living room, set the fire, closed to the outside with a glass, not Lighting with a wow factor, has lights recessed halogen indirect and through the wall and floor, specify different elements of the house.

Graphic design: Jesús Pamplona | Programming: nimuyhechonipoco.es/pclandia.es
2013 © Millenium Arquitecture
Images and text property of Millenium Arquitecture