Projects > Single Family MUSA

On the outskirts of Barcelona, in a residential area, this remodeling is done in house, where the walls are thrown replacing load pillars, we refurbish the existing basement and completely redistributes the three floors of the house. It was to create open spaces and far removed from the current existing whose dimensions reduced by the large amount of load-bearing walls detracted interest to the whole house. Soils in dark stained oak, off-white walls, flush doors from floor to ceiling and finished full of thoughtful details and create a customized home that meets the stringent customer requirements. The new staircase is moved to the other side of the house and its design base metal, glass and wood creates transparency sculptural form that becomes the main reason for the reform. Lounge / dining rooms, bedrooms, bathrooms and kitchen are designed according to customer needs, using lighting to serve the architecture.

Graphic design: Jesús Pamplona | Programming: nimuyhechonipoco.es/pclandia.es
2013 © Millenium Arquitecture
Images and text property of Millenium Arquitecture