Interior > Private sphere COLOMEUR

A huge hall walked this floor nonlinear interior, from the entrance to the small room with only two windows facing the street. The owner wanted to reduce floor hallway and more suited to their lifestyle. The reform was to reduce and enhance the corridor creating open spaces that are related to each other. Roofs with hidden lights, metal beams and doors view floor to ceiling steel housing dress giving a modern and individual character. The wall separating the master bedroom hall was replaced by a huge crystal, negating the effect hall and creating a set of transparencies that make the bedroom bigger. The living / dining room open plan introduces natural light from outside through two windows to the back of the hall. The result is a highly functional home with lounge / dining room, kitchen, bathroom and two bedrooms to fit the needs, enhancing the high ceilings and architectural details that dress the various rooms.

Graphic design: Jesús Pamplona | Programming: nimuyhechonipoco.es/pclandia.es
2013 © Millenium Arquitecture
Images and text property of Millenium Arquitecture